Four Seasons Fruit Supply BV • +31 (0)180 69 79 69

en

Commercieel talent


Four Seasons Fruit Supply b.v. is op zoek naar een commercieel talent binnendienst.

Naar welk talent zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand met een ‘hands-on-mentaliteit’ en die bereid is tot ‘learning on the job’.  Je hebt ervaring met MS-Office, met name Word en Excel. Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Een tweede vreemde taal zou fijn zijn, maar is geen eis. Wij vinden het belangrijk dat je initiatief toont, flexibel bent en doorzettingsvermogen hebt. Verder ben je proactief, stressbestendig, bewust van wat om je heen gebeurt en kan je hier goed op inspelen.

Wat worden je hoofdtaken?

- Verkopen van onze producten binnen Europa
- Administratieve afhandeling van in- en verkooporders in ons systeem
- Ondersteunen van de commerciële binnendienst
- Positieve contacten ontwikkelen, contacten onderhouden en nieuwe contacten opbouwen met klanten en leveranciers
- Volgen van aankopen en bestellingen

Wie zijn wij?

Four Seasons Fruit Supply B.V. is een jong internationaal bedrijf gevestigd in Barendrecht. Wij houden ons bezig met global sourcing / import van fruit zoals druiven, citrusvruchten en meer exotische vruchten alsmede de verkoop/export hiervan binnen Europa. We werken in een klein gezellig team. Het bedrijf is gecertificeerd met IFS, RIK, SKAL en BRC. Kwaliteit en goede service staan hoog in ons vaandel.

Geïnteresseerd?

Ben jij het jonge dynamische talent dat we zoeken en heb je geen probleem met vroeg opstaan? Dan bieden wij je een goed salaris en de mogelijkheid om, afhankelijk van je zichtbare resultaten, mee te groeien met ons bedrijf.

Mail je motivatiebrief met cv aan gm@fsfs.nl